O nama

Ono što našu kompaniju odvaja od ostalih kompanija iz ove oblasti je činjenica da postojimo još od daleke 2005. godine. To je bezmalo 2 decenije. Upravo u tih 18 godina leži ključ poverenja naših dugogodišnjih korisnika i saradnika. Još tada smo predvideli da će tempo života koji se stalno ubrzava kao i moderna tehnologija koja nas je preplavila ozbiljno uticati na zdravlje svih nas.

Naša osnovna ideja je bila da edukujemo stanovništvo o tome, kako da pre svega sačuvamo svoje zdravlje i poboljšamo kvalitet života u savremenim životnim uslovima. Godinama unazad smo odolevali svim izazovima koji su bili neizbežni. Na brojnim seminarima usavršavali smo naše znanje, to činimo i danas, edukovaćemo se i u budućnosti. Ali najviše znanja dobili smo od naših korisnika. Kroz brigu o korisniku i stalnu komunikaciju sa njima, naučili smo da ih saslušamo.

Upravo iz njihovih odgovora mi pronalazimo REŠENJA, a ne IZGOVORE. REŠENJA koja nudumo našim korisnicima su dokazana, jer daju rezultate. Glavni sastojci REŠENJA koja nudimo korisnicima su PRIRODA I MODERNA TEHNOLOGIJA. U prilog tome je i činjenica da imamo preko 5000 zadovoljnih korisnika.

Takav podatak daje nam legitimitet, snagu i obavezu da nastavimo ovo naše putovanje…

Wellness technology

Kontakt

Mike Alasa 44, 11000 Beograd

Zapratite nas