Wellness Technology

Sačuvajte Vaše zdravlje i poboljšajte kvalitet života u savremenim životnim uslovima.

Slika čoveka kako drži vizit kartu wellness technology firme

Ko smo mi?

Kompanija WT group d.o.o. osnovana je daleke 2005 godine.

Naša osnovna ideja je bila da podsetimo stanovništvo šta zapravo znači čuvena i svima poznata izreka “bolje sprečiti nego lečiti”.

Još tada smo ukazivali na to da će u vremenima koja dolaze biti sve više izazova kako da sačuvamo svoje zdravlje, jer ništa više nije i neće biti isto kao pre….

Naši proizvodi

P.E.M.P

P.E.M.P. je aprat izrađen na principu pulsirajuće magnetne terapije i pomogao je u potpunom oporavku hiljadama ljudi.

Detaljnije>>

Aparati za prečišćavanje vode

Svet sačinjava 75% vode, ali samo jedan procenat vode je upotrebljiv za piće. Voda koju mi koristimo je ista voda od postanka sveta

Detaljnije>>

Žad prostirka

Dugi infracrveni zraci su deo spektra svetlosti koji isijava sunce. Dugi infracrveni zraci nisu vidljivi, ali ih osećamo kao toplotu koja prodire kožu.

Detaljnije>>

Iskustva naših korisnika

„Dagi prijatelji iz WT GRUPE. Koristim vašu P.E.M.P. prostirku bez koje više nigde ne idem na put. Nosio sam je čak i u Nemačku kada sam išao da obidjem kćerku. Sećate se da sam imao sam rupturu butnog mišića koju sam zadobio dok sam potrčao za autobusom. Prema vašim instrukcijama bio sam disciplinovan i uporan. Primenjivao sam i opšti P.E.M.P. tretman kao i lokalni P.E.M.P. tretman. Mišić je nekim čudom zarastao posle samo 10- ak dana. Moram da vam priznam da sam se iznenadio brzinom kojom je nestao bol. Pored toga prostata mi se umirila i sada mnogo manje noću odlazim da mokrim. Boja mokraće mi se takodje promenila na bolje i nekako imam više energije i bolje spavam. Aparat za vodu je odličan i želim da znate da ste bili u pravu što se uštede novca tiče.

– Dr. Slobodan Stanković iz Beograda
Korisnik PEMP Prostirke od avgusta 2017. godine

„Posle samo 2 nedelje korišćenja fotonske podloge primetio sam da me leđa više ne bole i da sam mnogo opušteniji i manje nervozan. Hteo sam da vas pitam da li mogu da odem na televiziju da ispričam nekome?

– g-din Aleksandar Kostić iz Novog Sada

„Nakon što su mu svi reumataki problemi i bolovi bili umireni posle samo 3 nedelje korišenja PEMP tretmana. Redovno sam dolazio u WT CENTAR dok su bili na staroj adresi u ul. Milana Rakića na Zvezdari. Tamo su uz pomoć nekih uredjaja refovno i besplatno vršili merenja nivoa kiseonika u krvi. Pre nego što sam počeo sa korišćenjem PEMP tretmana SPO2 (količina kiseonika u krvi), uvek mi je bila na jako niskom nivou 90-91%. Posle samo 3 nedelje SPO2 je bila povećana na 96%, a u poslednje 2 godine je konstantno u zoni 97-98% što je po svim zdravstvenim parametrima karakteristika za osobe koje su u odličnoj fizičkoj formi.

– g-din Milorad Lisičić – Mašinski inžinjer u penziji iz Beograda, 1939. godište.
Korisnink PEMP Prostirke od 2016. godine

godina sa Vama

različitih proizvoda

zadovoljnih korisnika

Ovog meseca posebna akcija pod nazivom "AKO NE TRAŽIŠ NEĆEŠ DOBITI."

Akcija podrazumeva dolazak naših stručnih lica na vašu kućnu adresu i uz potpuno besplatne konsultacije imate pravo i na jedan tretman gratis! Cena jednog tretmana i konsultacije u našem centru isnose 5000,00 dinara po osobi. Zato nemojte da propustite ovakvu priliku!

Od 2010. godine imamo ugovor o poslovnoj saradnji sa republičkim fondom za penziono i invalidsko osiguranje.

Aneks ugovora

Izjava i rešenje o administrativnoj zabrani

Često postavljena pitanja

Šta je PEMP terapija?

Terapija pulsnim elektro-magnetnim poljem (PEMP) koristi tehnologiju za stimulisanje i vežbanje ćelija kako bi se rešila ćelijska disfunkcija i podržalo opšte dobro.

Da li je PEMP terapija efikasna?

PEMP terapija je veoma bezbedna i efikasna u poboljšanju ukupnog kvaliteta života tokom dužeg trajanja bez ikakvih neželjenih komplikacija. Zdravstvene prednosti PEMP terapije uključuju: poboljšava zdravlje ćelije, komunikaciju i funkciju. Promoviše brži oporavak.

Koliko vremena je potrebno da se primete rezultati?

Generalno, PEMP terapija zahteva srednje-duge periode lečenja. Preporučljivo je raditi cikluse od 45-90 dana sa minimalnim trajanjem od 60 minuta dnevno, osim ako lekar ne odredi drugačije. Ako je potrebno, moguće je ponoviti tretman nekoliko puta tokom godine.

Koliko košta PEMP prostitka?

Cena velike PEMP prostirke sa procesorom iznosi 444.990,00 RSD.
Cene manje ili srednje prostirke možete pogledati na stranici sa svim proizvodima.

Najčitaniji tekstovi

Kontakt

Mike Alasa 44, 11000 Beograd

Zapratite nas